INFO
WING CHUN KUNG FU EN NUNCHAKU-DO BIJ ONZE SPORTSCHOOL
Sportschool Van den Berg geeft les in Wing Chun Kung Fu en Nunchaku-do. Onze sportschool is één van de oudste martial arts scholen van Utrecht. Het Wing Chun Kung Fu wordt al meer dan 40 jaar beoefend door onze oprichter en leraar Sifu Hennie van den Berg. Samen met zijn lesgevers en rijke kennis binnen het Wing Chun wordt er volop en enthousiast lesgegeven aan alle niveau's. Het Wing Chun systeem wat wij volgen is de Wang Kiu Lineage. Ondergewezen door grootmeester Wang Kiu en één van de core-students van grootmeester Ip Man.

Nunchaku-do is een sport waarbij gebruik wordt gemaakt van het Oosterse wapen, de nunchaku. Twee stokken verbonden d.m.v een touw die de hand en oog coordinatie zeer sterk traint. Binnen onze nunchakugroep hebben wij twee groepen. De jeugdgroep vanaf 6 jaar en de volwassengroep vanaf 16 jaar. Nunchaku is erg leuk, dynamisch en ook op wedstrijdniveau te beoefenen. Vooral voor de jeugd is nunchaku-do een goede sport die concentratie, coordinatie en zelfverzekerheid traint. Tijdens de nunchakulesssen wordt er les gegeven door sensei Joris van den Berg (6e dan). Joris traint sinds zijn 5e bij sportschool Van den Berg en is de zoon van Hennie van den Berg. Binnen de nunchaku sport heeft Joris vele prijzen behaald en is hoofdtrainer bij alle nunchakulessen in de school. Naast het waarborgen van de sporten staan wij bekend door onze leden voor plezier en hard trainen

Sportschool Van den Berg is één van de oudste martial arts scholen van Utrecht. Onze school zit aangesloten bij diverse organisaties waaronder de (WNA) World Nunchaku Associations en de (SNN) Stichting Nunchaku Nederland die weer haar verbinding hebben met de FOG en NOC*NSF.


POSTADRES:
Stichting Sportschool van den Berg
T.a.v Joris van den Berg
Europaplein 1204
3526 WZ Utrecht
KVK: 84263903
E-mail: sportschoolvandenbergutrecht@gmail.nl

LESDAGEN EN TIJDEN
Maandagavond:
Nunchaku-do jeugdgroep vanaf 7 jaar: 19.00 - 20.00
Wing Chun Kung Fu jeugdgroep vanaf 7 jaar: 20.00 - 21.30

Woensdagavond:
Nunchaku-do volwassengroep: 19.15 - 20.30
Wing Chun Kung Fu jeugdgroep vanaf 7 jaar: 20.00 - 21.30

SPORTLOCATIE
Gymzaal Emile Hullebroeckstraat 64
3543 BZ Utrecht Terwijde

<